Voor jouw rijschool!
AANBIEDING!

 

Voor jouw rijschool!
AANBIEDING!

Klaar voor een 
Nieuw Avontuur?

Profiteer van de AANBIEDING! Nu tijdelijk het eerste jaar PRO-lidmaatschap van €39,95 voor €9,95! Gebruik onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen.

Vind jouw rijschool!

Op basis van locatiegegevens kun je je eigen rijschool terugvinden. In de header van een vermelding klik je op “claim deze vermelding”. Door op deze knop te drukken, kan je starten met een professionele vermelding van jouw rijschool!

Professionele vermelding!

Een professionele vermelding heeft de mogelijkheid om afbeeldingen te wijzigen, paginastatistieken in te zien en je wordt uitgelicht weergegeven in de de zoekresultaten! Zo is jouw rijschool direct zichtbaar in jouw huisstijl.

Zichtbaar & Vindbaar

Zichtbaar boven de zoekresultaten van de gratis vermeldingen. Daarnaast heb je de ruimte om de contactgegevens, openingstijden en lestarieven van jouw rijschool te vermelden.

Over ons!

IkWilRijden.nl heeft een compleet overzicht van alle rijscholen in Nederland. Deze gegevens zijn verkregen uit de open data van het CBR. De vermelding van jouw rijschool is in de basis beperkt tot de locatie van de vestiging. Op deze manier kunnen toekomstige leerlingen een rijschool uit hun buurt vinden.

aanbiedingPRO995_ikwilrijden

Jaarlijkse bijdrage

Voor een jaarlijkse bijdrage van €39,95 exclusief 21% BTW.

Rijscholen in Nederland

Val op tussen de diverse rijscholen in Nederland!

Vind nu jouw rijschool!

Vind mijn rijschool!
Generic filters
Exact matches only